gDateHeas="date-header"><$BlogDateHeAralık 05, 2006logDateHe!-- Begin .post -->
<$BlogItemBoSıfır beden tartışmaları süredursun, kemiğin üstünde deriden başka birşey olmayan mankenler el üstünde tutulsun, sonra da seksi kadın olarak Beyoncé ve JLo'ya bayılınılsın, manken olarak da Adriana Lima'nın yuvarlak hatlarına tapılsın. Bunların arasında kafası karışan biz "yazık kadınlar" etibolluğun ve kemik üstü deri kaplamanın arasında gidip gelelim. Hal böyle olunca etibollara sevinesi, kemik üstüne alay edilesi zincir kare fotoğrafları poz poz Scarlett verdi. Scarlett'e yer yer "anne" modeli kafasına kadar yüksek olan kotuyla(Imitation of Christ) fiyasko yorumları yapılsada, hatta pozlarda en az kot kadar diğer kılıklar da yerden yere vurulsa da, gökten 3 elma düşsede herbirimizin kafasına isabet etmese de, (uzun cümlenin sonuna geldik az kaldı); kıssadan hisse çıkartınca kot modelinin insanı rezil de, vezir de edebileceğini bu resimli uygulamayla görmüş olduk.

Son kare Matchpoint filminden. Scarlett Johansson 7 For All Mankind kotuyla, kanımca daha iyi gözükürken.

Etiketler:

"comments">

<$BlogItemCo2h4>
Blogger simiole paris carnet

<$BlogCommenParis'te 25-35 yas kitlesel kadin modasini belirleyen dergilerden en onemlisi haftalik cikan Elle. Elle ne yazarsa o hafta st germain'de izlerini gorebiliyorsun, o kadar belirgin bir etki.

Iste gecen haftaki sayisinda scarlett'in bu yuksek belli fotografini koymustu (vucudumuza uygun kot secmeyi nasil basarabiliriz) basliginin altina. "Muhtesem bir ornek, kadinsi hatlarindan utanmayarak onlari zarifce ortaya koyan bir secim" yorumuyla.

Bence coook fena :)

<$BlogCommen5:48 ÖSlogCommen  Anonymous Adsız

<$BlogCommenBu bildigimiz elle dergisi mi haftalik kiligina burunmus olan?
Marlyn Monroe ornegi de veriliyor ayni kare icin, bazilari cok disi buluyor, bence de cok kotu olmus:)
.melis

<$BlogCommen11:49 ÖSlogCommen  <$BlogItemCrYorum Gönder

nd #comments --> v>