gDateHeas="date-header"><$BlogDateHeŞubat 17, 2008logDateHe!-- Begin .post -->
<$BlogItemBoFilipinlerin bağrından kopan Bryanboy adlı "genç", son günlerde moda blogculuğunda zirve yaptı. Marc Jacobs'ın genci bir süredir takip edip, ona defilelerden mesaj yolladığını biliyorduk. Ama bu kadarını beklemiyorduk. Geçen hafta NY Moda Haftası'nın finalini yapan MJ, bir çantasına Bryanboy ismini verince boynuzun kulağı ne kadar geçtiğini görmüş olduk.

MJ, BB'ye mesaj gönderirken...
MJ'nin BB'ye gönderdiği mail.
—–Original Message—–
From: Marc Jacobs
Sent: Monday, February 11, 2008 1:36 AM
To: Bryanboy
Subject: Hey!
Just to let you know…we are going to name the Ostrich bag the BB, in your honor! I am back home in Paris, enjoying an afternoon at home with my dogs. I carry on with LV tomorrow……Kiss, Marc.
Sent via BlackBerry by AT&T
Ve geçen haftaki MJ defilesinden adı artık Bryanboy olan çanta.
Bryanboy doğal konuşma diliyle, hiç çekinmeden yaptığı moda yorumlarıyla moda dünyasının takip ettiği bloglardan birini yazıyor. Yaşı çok ufak. Ama modaya olan düşkünlüğü ortada. Dünya'nın en büyük tasarımcılarından birinin yaptığı bu jest, hiç de azımsanamayacak nitelikte. Bu da demektir ki, sektördeki varlıkları her geçen gün daha da artan moda bloglarının önemi artık yadsınamayacak duruma geldi. Bu konuya olan inancım, bu tip haberlerle gün geçtikçe daha da artıyor. Helal olsun BB, yürüyün moda blogları!

Etiketler:

"comments">

<$BlogItemCo1h4>
Blogger Esra :) - kadincablog.blogspot.com

<$BlogCommenvalla bravo ayakta alkışlamak lazım hem marc jacobs'u jestinden dolayı hem de bryanboy'u başarısından dolayı...

<$BlogCommen5:36 ÖSlogCommen  <$BlogItemCrYorum Gönder

nd #comments --> v>