gDateHeas="date-header"><$BlogDateHeEkim 18, 2009logDateHe!-- Begin .post -->
<$BlogItemBoBeyoğlu'ndaki saklı vahalardan biri olan Vintage dükkanı Şeymel, Markafoni'de salı günü satışta olacak. Böylece private shopping diye adlandırdığımız pazarlama dünyasının yeni oyuncağı süreli satışlı alışveriş sitelerinde ilk defa vintage konseptinin satıldığını görmüş olacağız.


Bu arada Türkiye'deki private shopping markalarından Markafoni'nin rakibi Limango'daki "referans verdiğin kişinin yaptığı alışverişten kazanılan kuponlar"ın tek seferde harcanmaması, her alışverişte sadece tek indirim kuponu harcanması fikrini oldukça yanlış bulduğumu söylemeliyim. Sırf bu uygulamaya sinir olduğum için Limango'dan hiçbir şey almıyorum. Oysa Markafoni'nin kuponları istediğin alışverişte istediğin gibi kullanma opsiyonu pazarlama açısından Limango'yu geride bırakıyor.

Private Shopping dediğimiz bu uygulamadan son yılların yükselen pazarlama trendi olduğu için arada burada bahsediyorum. Kazan-kazan ilkesiyle hem tüketici indirimli mallardan faydalanıyor, hem de süreli satılacak markanı adı duyulmuş oluyor.

Bu işin dünya lideri Gilt.com'un işi büyüterek Jetsetter adı altında seyahat sitesi açtığını, daha ucuz markaları sattığı Giltfuse.com sitesini geçenlerde faaliyete geçirdiği ve yarın aktif hale getireceği Giltmen.com ile erkek pazarına yükleneceği haberlerini de paylaşmak isterim.

Etiketler: ,

"comments">

<$BlogItemCo1h4>
Anonymous Moda

<$BlogCommenhttp://yeni-moda.blogspot.com/

<$BlogCommen10:10 ÖSlogCommen  <$BlogItemCrYorum Gönder

nd #comments --> v>